top of page

Benieuwd naar hoe een animatie of film tot stand komt? Hieronder vertellen wij in grote lijnen hoe het proces in zijn werk gaat.

Bij Studio Sneep houden we van een gestructureerde aanpak, maar wel met heel veel creativiteit. Onze projecten volgen een ritme van 3 rondes: klantinput, aanpassingen en nog meer klantinput, voordat we richting het eindproduct gaan.

Zo doen wij dat

Maak een keuze

OPLEVERING

En tot slot, na de klantfeedback en correcties, is het tijd om het project te onthullen aan de wereld!

SOUND DESIGN

Geluid is essentieel om de emotie van een project over te brengen. Onze sound designers voegen de finishing touch toe, zodat het klinkt zoals het eruitziet.

MONTAGE

We nemen al het vastgelegde materiaal en monteren het tot een naadloze en boeiende film. Het is als het leggen van de puzzelstukjes tot het geheel klopt.

SHOOT

Dit is het moment waarop de camera begint te rollen! We vangen alle beelden en scènes op die nodig zijn voor het project, en we streven naar het perfecte shot.

MOODBOARD

Dit is ons creatieve prikbord, gevuld met inspiratie en ideeën. Het helpt ons om de juiste sfeer en stijl voor de film te vinden.

SCRIPT

Ons script is als de regisseur van het verhaal. Het geeft richting aan de beelden en zorgt ervoor dat we de boodschap van het project helder overbrengen.

OUTLINE

We beginnen met een ruwe schets van het project, een beetje zoals een storyboard, maar dan losjes. Dit helpt ons om de visie van de klant vast te leggen voordat we in actie komen.

bottom of page